Coneix-nos

Al 1860 es va sembrar al Delta de l’ Ebre la llavor del que avui és una de les més grans cooperatives arrosseres d’Espanya. Amb una capacitat de producció anual de més de 45 milions de quilos d’arròs, la Cooperativa Arrossaires del Delta de l’Ebre ha fet de la tradició, la qualitat i la innovació, la raó de ser de gairebé 2000 socis que dediquen cada dia de les seves vides al cultiu dels millors arrossos del món.

Aquesta realitat no seria possible sense assumir els compromisos més exigents per mantenir intactes les característiques que fan de la seva arròs un producte únic. Compromisos que vetllen per arribar sempre i sense excepció al consumidor amb la seguretat d’adquirir un producte de qualitat, un dels més importants dins de la Dieta Mediterrània.

Compromisos per col·laborar amb els distribuïdors i les indústries de transformació per estendre i potenciar el seu consum.

Compromisos que atorguen valor a l’ esforç de cada un dels agricultors que treballen la terra. Compromisos que han aconseguit que l’autèntica essència d’Arrossaires del Delta de l’Ebre perduri generació rere generació.